Συμβουλές από Νύφες για την ημέρα του Γάμου σας

Μαρία & Στάθης

Μια από τις πιο πολυτιμότερες συμβουλές που θα ήθελα να δώσω στις μέλλουσες νυφούλες είναι να ξεκινήσουν αρκετά νωρίτερα τις προετοιμασίες, δέκα μήνες πριν περίπου, έτσι ώστε να μην αγχωθούν όσο πλησιάζει ο καιρός για την ήμερα του γάμου τους και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, παρέα με αγαπημένα τους πρόσωπα!

Επίσης να τα οργανώσουν όλα όπως τα έχουν φανταστεί ή ακόμα και εάν δεν συμβαίνει αυτό, όπως τα επιθυμούν οι ίδιες και κανένας άλλος, διότι η ημέρα εκείνη, είναι ΜΟΝΟ για τις ίδιες και τον εκλεκτό της καρδιάς τους!

Τέλος, θα πρότεινα στις μέλλουσες νυφούλες να προσπαθήσουν να μην αφήσουν τις μικρές λεπτομέρειες να τους αποσπάσουν την ενέργεια και την προσοχή εκείνη την ημέρα γιατί σε κάθε περίπτωση, ο, τι μα ο, τι και να γίνει, ακόμα και αν στραβώσει κάτι, π.χ. στο μακιγιάζ ή στο χτένισμα ή ακόμα και στον καιρό, το ΧΑΜΟΓΕΛΟ της κάθε νύφης θα είναι το ομορφότερο στολίδι της εκείνη την ημέρα! -Μαρία

Μάγδα & Νίκος

Το πιο σημαντικό είναι να ευχαριστηθείς κάθε λεπτό εκείνης της μέρας!Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είσαι η πιο λαμπερή κοπέλα της Βραδιάς.

Φρόντισε το νυφικό κ τα παπούτσια σου να είναι όσο πιο άνετα γίνεται! Μη στεναχωρηθείς αν κάτι δεν πάει καλά, κανείς δεν το προσέχει! Αν εσύ χαμογελάς, κάνεις και τους άλλους να χαμογελούν!

Μοίρασε στις 2-3 κολλητές σου τις τελευταίες αρμοδιότητες ώστε να μην ασχοληθείς με κάτι άλλο πέρα από εσένα κ το μελλοντικό σου σύντροφο . Γέλασε πολύ , ζήστε το! Μια φορά παντρεύεσαι!!! -Μάγδα

Γωγώ & Κώστας

Συμβουλές στις μέλλουσες νύφες..
Όχι άγχος νυφούλες. Ξεκινήστε νωρίς την προετοιμασία του γάμου σας και διαλέξτε αυτό που σας κάνει κλικ αμέσως! Σωστοί επαγγελματίες θα σας καθοδηγήσουν και θα σας καθησυχάσουν για όλα.

Για εμένα πολύ σημαντικό είναι οι φωτογράφοι. Επιλέξτε αυτούς που νιώθετε οικεία και όμορφα .

Νυφικό που σας πάει, μαλλιά που σας ομορφαίνουν και μακιγιάζ αυτό που σας φωτίζει και λουλούδια που αγαπάτε.
2 μέρες πριν το γάμο να χαλαρώσετε και να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας.
Να πίνετε νερό και να κοιμηθείτε πολύ.
Το αγόρι σας θα είναι εκεί για εσάς.
Και όλα θα πάνε τέλεια.. -Γωγώ

Σταυρούλα & Βαγγέλης

Αν και αρκετοί μου είπαν ότι δεν ακολουθήσαμε αρκετούς κανόνες στο θέμα γάμος και αποφύγαμε να κάνουμε πράγματα που για εμάς είναι ανούσια και δεν αφορούν το ζευγάρι αλλά τους άλλους, θα συμβούλευα τα ακόλουθα :

α.την ημέρα του γάμου είναι δεδομένο ότι κάτι δεν θα γίνει όπως το προγραμματίσατε.Ακόμα και αν όλα τα έχουν αναλάβει οι καλύτεροι επαγγελματίες το να πάθει κάτι ο ιερέας που πρόκειται να τελέσει το μυστήριο ή μία βλάβη στο αυτοκίνητο που θα μεταφέρει τη νύφη ή να βρέξει ενώ ο γάμος είναι εξωτερικός ή να μείνουν ολόκληρα τραπέζια στον χώρο της δεξίωσης κενά ,είναι ορισμένα από όσα είναι πιθανό να συμβούν. Δεν χρειάζεται να επιτρέψετε να χαλάσει η διάθεση σας. Χειρότερο από όλα είναι μία υστερική νύφη .Απλά θα σκεφτείτε ότι κανένας γάμος δεν είναι τέλειος και ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα. Με ηρεμία θα βρεθεί άμεσα λύση καθώς όλοι εκείνη την ημέρα "τρέχουν " για να μην χαλάσει η μέρα του ζευγαριού. Αργότερα θα τα συζητάτε και θα γελάτε! άλλωστε δεν παντρεύεστε για αυτά !

β.Οι μανούλες όλων των κοριτσιών ,εκείνη την ημέρα είναι υπέρ το δέον συγκινημένες και ενδεχομένως να κάνουν πράγματα (πολλές φωτογραφίες,κεράσματα ,μουσική δυνατά ενώ δεν θέλετε κλπ) τα οποία είναι αντίθετα από όσα θέλετε εσείς. Καλό είναι να μην τους το χαλάσετε. Αφήστε τες να εκφράσουν τη χαρά τους και τη συγκίνησή τους όπως θέλουν εκείνες. Βιώνουν μία ημέρα που ονειρεύονταν από όταν μας έφεραν σε αυτό το κόσμο ,ας το ευχαριστηθούν.

γ.Την προηγούμενη νύχτα να ηρεμήσετε σπίτι σας, να κοιμηθείτε νωρίς και καλό είναι να αποφύγετε το αλκοόλ και να καταναλώσετε νερό αρκετό καθώς από την έναρξη της ημέρας του γάμου ως την λήξη αυτής της ημέρας θα βρίσκεστε σε υπερένταση! Επίσης ένα καλό πρωινό ενδείκνυται καθώς σίγουρα δεν θα απολαύσετε όσα διαλέξατε για το μενού της δεξίωσης σας και κάπως θα πρέπει να έχετε αντοχές μέχρι να φύγει και ο τελευταίος καλεσμένος!

δ.Η ηρεμία και το χαμόγελο πρέπει να είναι τα μοναδικά σας όπλα. Εκείνη την ημέρα όλοι κοιτούν τη Νύφη (και λίγο και τον γαμπρό). Αν υπάρχει άγχος ή φόβος ή θυμός ,όλα θα είναι εμφανή στο πρόσωπο σας και αν προς στιγμή αγχωθείτε ή φοβηθείτε ή θυμώσετε απλά κοιτάξτε τον μέλλοντα σύζυγό σας. Σίγουρα αμέσως όλα θα ομαλοποιηθούν! Είναι εκεί για εσάς και εσείς γι αυτόν. -Σταυρούλα

Previous
Previous

Πρόταση για νυφικό μακιγιάζ και χτένισμα